ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σήμερα στον Αρειο Πάγο η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο

1 min read

Είχε μπει στη φυλακή μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας – Αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή

Σήμερα εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της καθαρίστριας που μπήκε φυλακή γιατί εργαζόταν με πλαστό απολυτήριο δημοτικού. 

Η 53χρονη γυναίκα είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας και σήμερα στον Άρειο Πάγο θα συζητηθεί σήμερα η αίτηση αναίρεσης της καταδικαστικής εκείνης απόφασης. 

Η γυναίκα είχε μείνει 23 ημέρες στις φυλακές Ελαιώνα, από όπου βγήκε όταν έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της. 

Μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, και αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε η υπεράσπιση της 53χρονης, το ζήτημα φτάνει ενώπιον του Ποινικού Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Μία εβδομάδα μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές Ελαιώνα, η 53χρονη Δήμητρα Τσιαντάκη είχε μιλήσει στο protothema.gr, όπου είχε εξομολογηθεί πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον ήχο της κλειδαριάς του κελιού της: «Στη φυλακή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα μείνω τόσα χρόνια μέσα, πίστευα ότι αύριο θα φύγω. Λες και ήμουν σε ένα άλλο κόσμο, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήμουν και πολύ φοβισμένη, χαμένη, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, έμοιαζα με ένα παιδάκι που το άφηναν μόνο του να επιβιώσει. Οι περισσότερες κρατούμενες στο κελί ήταν μέσα για οικονομικά θέματα, μόνο δυο τρεις ήταν για φόνο και άλλα. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα από το φόβο μου και την ανασφάλεια. Η χειρότερη στιγμή που δεν μπορώ να ξεχάσω, είναι ο ήχος όταν κλειδώνουν τις πόρτες και δεν μπορείς να πας πουθενά, πολύ άσχημο συναίσθημα. Έκατσα 23 μέρες και ένιωσα ότι ο χρόνος είχε παγώσει. Πώς θα περνούσαν τα δέκα χρόνια;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.