ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σήμερα η κηδεία του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου

1 min read

Σήμερα είναι η κηδεία του άτυχου 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η κηδεία του πρωταθλητή πυγμαχίας Βασόλη Τόπαλου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο, μισή ώρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη, δηλαδή στις 14:00 αντί στις 14:30.

Η Υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας που ερευνά την υπόθεση, μελετά κάθε στοιχείο που έχει στα χέρια της και κινείται για να βρει ποια ήταν η ακριβής αιτία για τον άδικο χαμό του Βασίλη Τόπαλου ο οποίος ήδη μεγαλουργούσε στο χώρο της πυγμαχίας.

Μάλιστα χθες το βράδυ (Τετάρτη 4.01.2023) ο ιδιοκτήτης της σχολής όπου κατέρρευσε ο αθλητής, κλήθηκε εκτάκτως να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, προκειμένου να περιγράψει τις ακριβείς συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα που έγινε το μοιραίο.

Οι γιατροί του Τζανείου νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε ο 16χρονος Βασίλης σε κωματώδη κατάσταση, τον υπέβαλαν αμέσως σε ιατρικές εξετάσεις μεταξύ των οποίων και αξονική τομογραφία. Διέγνωσθη ένα αιμάτωμα, το οποίο έχριζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τελικά ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματα του στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Σε αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Όπως αποκάλυψε το newsit.gr η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το αιμάτωμα που προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε στον δεξιό κρόταφο και σε μέρος του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιατροδικαστές θα ερευνήσουν, πλέον, αν αυτό το αιμάτωμα προκλήθηκε κατά την πτώση του όταν λιποθύμησε στο γυμναστήριο στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ή στον αγώνα προπόνησης που έδωσε εκείνη την ημέρα λίγο νωρίτερα, με Γεωργιανό πυγμάχο ή τις προηγούμενες ημέρες.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στα τέλη του Οκτωβρίου, όταν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας πυγμαχίας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους -μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Τόπαλος- έλαβαν οδηγία από τους ομοσπονδιακούς προπονητές να ρίξουν ρυθμούς, καθώς “οι στόχοι μας έχουν επιτευχθεί”.

Έως και σήμερα η αρμόδια υπηρεσία έχει πάρει καταθέσεις από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται εκτός από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, να καταθέσουν και άλλοι συμπληρωματικά αλλά και να υπάρξουν και κάποιες νέες καταθέσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει συγγενείς του 16χρονου, αλλά και όσοι ήταν στο γυμναστήριο, ο νεαρός αθλητής πήγε στην τουαλέτα επειδή δεν ένιωθε καλά. Εκεί εντοπίστηκε λιπόθυμος, ενώ είχε χτυπήσει από την πτώση στο κεφάλι του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.