ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σήμερα η κηδεία της 21χρονης φοιτήτρια – Για βιασμό και ανθρωποκτονία οι συλληφθέντες

1 min read

Ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα στις 11 το πρωί η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε δολοφονημένη σε βραχώδη περιοχή στη Ρόδο. Η σορός της έφτασε χθες από το νησί στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στην πατρίδα της, το Διδυμότειχο.

Ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας είναι τα δυο πρόσωπα που φέρονται ότι ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος από τους δύο είναι αυτός που σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια. Οι δύο τους κατηγορούνται ότι τη σκότωσαν στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα.

Χθες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για βιασμό, στους δύο κατηγορούμενους οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη. Με βάση, πάντως, την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, Άκης Δημητριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1  δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως εκείνος που είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ήταν ο 19χρονος Αλβανός.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.