ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Αυγούστου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σφοδρή χιονόπτωση στην Χαλκιδική – Το έστρωσε και στις παραλίες

1 min read

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν αποκλεισμένα χωριά λόγω της χιονόπτωσης, ωστόσο συνεχίζει να χιονίζει στον Πολύγυρο και στα πιο ορεινά», αναφέρει στο voria.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος – Λάρισα: Μέχρι τη θάλασσα έφτασε το χιόνι

Μεγάλη είναι η κακοκαιρία που πλήττει μέχρι και αυτή την ώρα την περιφερειακή ενότητα της Χαλκιδικής, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, χωρίς ωστόσο να αποκλειστούν οικισμοί από της μεγάλης έκτασης χιονόπτωση.

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν αποκλεισμένα χωριά λόγω της χιονόπτωσης, ωστόσο συνεχίζει να χιονίζει στον Πολύγυρο και στα πιο ορεινά», αναφέρει στο voria.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος.

Μεγάλη ήταν η χιονόπτωση που σημειώθηκε και στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και στον δήμο της Νέας Προποντίδας, με χιονόστρωση να σημειώνεται μέχρι και στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ανοικτός είναι ο δρόμος από Θεσσαλονίκη προς Μουδανιά, όπου η κίνηση μπορεί να γίνει χωρίς αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, ειδικά στο ορεινό, είναι παντού απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στον νομό επιχειρούν 25 μηχανήματα της περιφέρειας, ενώ υπάρχει και συνδρομή του στρατού με ένα γκρέιντερ και μια μπουλντόζα, ενώ έχουν μισθωθεί επιπλέον οχήματα.

«Προτεραιότητα μας είναι να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι για το νοσοκομείο Πολυγύρου και τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Λάρισα: Μέχρι τη θάλασσα έφτασε το χιόνι

Εντυπωσιακές εικόνες έρχονται και από τα παράλια του Δήμου Αγιάς, όπου το χιόνι έφτασε μέχρι τη θάλασσα.

lrisa

 

larisa_xioni

Πηγή φωτογραφιών: Larissanet.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.