ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σφαγή στη Λαμία: Τον μαχαίρωσε για οικονομικές διαφορές (Photo)

1 min read

Bγήκαν μαχαίρια λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Τρίτης για οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε έμπορο αλλά και πελάτη σε τοπική κοινότητα κοντά στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αλλοδαπός πελάτης είχε δώσει προκαταβολή πριν μερικές μέρες προκειμένου να πάρει το προϊόν το οποίο είχε αναζητήσει από τον έμπορο. Σήμερα πήγε στην επιχείρηση προκειμένου να πάρει τα λεφτά πίσω μιας και το είχε μετανιώσει και δεν ήθελε το προϊόν.

Αφού ο έμπορος του εξήγησε ότι είχε πληρώσει προκειμένου να του το παραδώσει του τόνισε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει την προκαταβολή μιας και είχε πληρώσει ήδη προκειμένου να το προσφέρει στον αλλοδαπό πελάτη του.

Ο τελευταίος δεν δέχτηκε την εξήγηση και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον επιχειρηματία με ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι. Αφού προσπάθησε να τον μαχαιρώσει και κατάφερε να τον τραυματίσει ελαφρά, έστρεψε το μαχαίρι πάνω του και άρχισε να αυτοτραυματιζεται.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομια αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Λαμίας. Στο νοσοκομείο πήγε και ο επιχειρηματίας λίγο αργότερα. 

Πηγή: lamianow.gr

Δημοσίευση στα Social Media