ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σέρρες: 35χρονος έκανε αγορές με κλεμμένη τραπεζική κάρτα

1 min read

Ξόδεψε πάνω από 250 ευρώ – Θύμα ένας 27χρονος

Όλα τα υπολόγισε, εκτός από τις… κάμερες κλειστού κυκλώματος ο 35χρονος Έλληνας που κατάφερε να «βουτήξει» την κάρτα ανάληψης χρημάτων ενός 27χρονου στις Σέρρες και άρχισε να κάνει αγορές με αυτήν από διάφορα καταστήματα!

Όταν ο νεαρός κατήγγειλε την κλοπή, το απόγευμα της 19ης Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακολούθησαν την «διαδρομή» της κάρτας σε διάφορα μαγαζιά όπου ο δράστης είχε κάνει αγορές αξίας πάνω από 250 ευρώ. Σε κάποια από αυτά, υπήρχαν κάμερες που τον κατέγραψαν κι έτσι ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υφαίρεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Μέσα στον χώρο ενός καταστήματος στην Κατερίνη, όπου υπήρχε συνωστισμός λόγω της αυξημένης κίνησης εν όψει των Χριστουγέννων, «βούτηξε» ένας 46χρονος Έλληνας το πορτοφόλι μιας 42χρονης με 160 ευρώ μέσα από την τσάντα της τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η κλοπή εξιχνιάστηκε χάρη στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.