ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεπόλια: Αυξημένη επιτήρηση από την ΕΛ.ΑΣ. Τέσσερις οι επιθέσεις κατά της 12χρονης

1 min read

Σεπόλια: Η ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι του από μαχαίρι ή κατσαβίδι και πλέον μετά την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, υπάρχει αυξημένη επιτήρηση για την ασφάλεια της από την αστυνομία.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά η υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, μετά τη νέα επίθεση που δέχθηκε το ανήλικο κορίτσι μέσα στο σπίτι που διαμένει.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της ανήλικης δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό με στόχο της 12χρονη, αλλά τα περιστατικά επίθεσης και απόπειρας αρπαγής του παιδιού από αγνώστους φτάνουν στα τέσσερα.

«Είναι ένας αόριστος αριθμός ανθρώπων αυτός που μπορεί να απειλείται από το ότι το παιδί μιλάει στις αρχές γιατί δεν ξέρει θα πει το δικό μου όνομα τώρα; Υπάρχει κατά τη δική μου γνώμη και η προσπάθεια εκφοβισμού του παιδιού», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Υπό αυξημένη επιτήρηση πλέον

Ύστερα από το νέο περιστατικό, το 12χρονο κορίτσι αλλά και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία για το νέο συμβάν και εξετάσθηκε από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρεται στη γνωμάτευση υπάρχουν ευρήματα επίθεσης στο παιδί χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προκλήθηκαν από μαχαίρι, όπως ανέφερε η 12χρονη ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

«Πιθανόν να μην είναι μαχαίρι, να είναι σουγιάς, να είναι κατσαβίδι, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, πάντως είναι σίγουρο ότι το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι του από πάνω ψηλά μέχρι σχεδόν τον αγκώνα. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου σε φωτογραφίες», δήλωσε η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη νομική υποστήριξη της οικογένειας, η ανήλικη χρειάζεται εκτός από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στήριξη από κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι όπου ζει με τη θεία της πλέον, καθώς η γυναίκα είναι σε αναζήτηση εργασίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.