ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεισμός στην Ελασσόνα Αγοραστός Να μην ισχύσει το «βαθύ κόκκινο» για Λάρισα και Θεσσαλία

1 min read

Nα μην ισχύσουν τα μέτρα που προβλέπει το «βαθύ κόκκινο» για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία λόγω σεισμού, ζήτησε από την κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

ΠΗΓΕΣ-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa – larissanet

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής, «υπάρχει μία ψυχολογία αρνητική στον κόσμο γιατί υπάρχει ο φόβος, αυτό το άγνωστο, το πρωτοφανές, αυτή η κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό, να μην ισχύσουν τα μέτρα για τη Θεσσαλία και τη Λάρισα από αύριο το πρωί. Νομίζω ότι αυτό είναι κατανοητό και εύλογο γιατί δε μπορούν να ισχύσουν κάτω από τέτοιες καταστάσεις αυτά τα μέτρα».

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει δοθεί διήμερη παράταση για την εφαρμογή των μέτρων στη Λάρισα και ότι είναι προγραμματισμένο να ισχύσουν από τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Ευρεία σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.

Λίγο πριν τη σύσκεψη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έκανε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “πάμε σε ένα φαινόμενο που είναι πρωτόγνωρο και για την Ελλάδα πλέον κι αυτό μας δημιουργεί ανησυχία, καταλαβαίνουμε την αρνητική ψυχολογία του κόσμου. Ο φόβος είναι διάχυτος…”

Δείτε τι είπε:

Στήνονται σκηνές στο Πραιτώρι Ελασσόνας

Σκηνές στο χώρο του σχολείου του Πραιτωρίου Ελασσόνας αναμένεται να στηθούν σε λίγη ώρα από κλιμάκιο του Στρατού. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιάννης Δραγατσίκης.

«Χθες βράδυ μας βρήκε ένα δεύτερο κακό. Δεν προλάβαμε να δούμε τον πρώτο ήρθε και ο δεύτερος. Γυρίσαμε όλα τα χωριά δεν είχαμε εγκλωβισμένους. Με το πρώτο φως της ημέρας έχουμε τηλεφωνήματα για το αν γνωρίζουμε για άλλο σεισμό. Η μεγάλη τους αγωνία είναι τα σπίτια τους για το αν μπορούν να μείνουν μέσα. Κάποια έχουν ρωγμές και κατοικούνται. Δεν ξέρουμε από δω και πέρα τι θα γίνει. Ας μείνουμε μακριά από αυτά τα κτίρια. Περιμένουμε κλιμάκιο του στρατού από την 32 ΑΚ να στήσουν σκηνές στο χώρο του σχολείου. Οι κάτοικοι ακολουθούν τις οδηγίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγατσίκης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.