ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΕΙΣΜΟΣ Τερλέγκα: «Επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να βγούνε ομοφυλόφιλοι πρέπει να κρίνομαι ως ομοφοβικός»;.. (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα σε πρωινή εκπομπή o Βασίλης Τερλέγκας και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους, λέγοντας πως δεν είναι ομοφοβικός. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι τότε αναφερόταν στα παιδιά του, τα οποία δεν θα ήθελε να είναι ομοφυλόφιλα και ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ρατσιστής γιατι και ο ίδιος έχει βιώσει ρατσισμό στο παρελθόν.

«Το μόνο λάθος που έκανα και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, ήταν που χρησιμοποίησα δυο φράσεις στο τέλος πολύ σκληρές. Μίλησα για τα παιδιά μου. Δεν μίλησα εγώ για τους φίλους μου. Γιατί έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Και μάλιστα πάρα πολύ καλούς. Τα μαλλιά μου, φίλος μου ομοφυλόφιλος μου τα έφτιαξε. Καταπληκτικό παιδί.

Επειδή εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να βγούνε ομοφυλόφιλοι, πρέπει να κρίνομαι ως ομοφοβικός; Για τα παιδιά μου μίλησα πρόσεχε, όχι για τους φίλους μου. Μετάνιωσα για τη φράση. Θα ήθελα και εγώ να δω εγγόνια. Δεν έχω κανέναν ρατσισμό μαζί τους. Τον ρατσισμό τον έφαγα πρώτος εγώ όταν ήρθα από το χωριό», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε φιλοξενηθεί πριν δύο χρόνια στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όταν τον είχε ρωτήσει ο παρουσιαστής τι θα τον ενοχλούσε στα παιδιά του είχε δηλώσει: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παιρν@@ ο γιος μου».

 

Δείτε τις σημερινές δηλώσεις του σε εκπομπή του Epsilon:

Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.