ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεισμός στην Τουρκία Νέο θαύμα στα συντρίμμια: 29χρονη ανασύρθηκε ζωντανή 258 ώρες μετά το σεισμό

1 min read

Νέο θαύμα σημειώθηκε στα συντρίμμια 258 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Καχραμανμαράς της Τουρκίας, διασώστες ανέσυραν ζωντανή μία γυναίκα 29 ετών.

Οι ομάδες που εργάζονται στα συντρίμμια της περιοχής Εμπράρ αντιλήφθηκαν ότι ένα άτομο ήταν ζωντανό. Μετά από μεγάλη επιχείρηση ανέσυραν από τα χαλάσματα την 29χρονη Νεσλιχάν Κιλιντς.

Η Κιλιντς, η οποία ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 258 ώρες μετά το σεισμό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καχραμανμαράς.

«Δόξα τω Θεώ, η αδερφή μου επέζησε», δήλωσε ο μεγαλύτερος αδερφός της που έσπευσε στο νοσοκομείο μετά την χαρμόσυνη είδηση της διασωσής της.

«Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μου. Πριν από μισή ώρα βγήκε το τσαντάκι της κόρης μου και μισή ώρα αργότερα την έβγαλε έξω», είπε συγκινημένος και ο πατέρας της.

«Ο ασθενής μας μίλησε και λέει το όνομά του. Ρωτάει για τους συγγενείς του και όταν ακούει ότι είναι καλά ανακουφίζεται. Έχει τις αισθήσεις του, η κατάστασή του είναι σταθερή πλέον. Κάναμε την απαραίτητη παρέμβαση για να μην κουράσουμε τον ασθενή. Δεδομένου ότι ο ασθενής βρισκόταν σε πολύ κρύο περιβάλλον, ξεκινήσαμε θερμοθεραπεία. Παρέχαμε την απαραίτητη υποστήριξη υγρών και κάνουμε αιμοκάθαρση», είπε ο υπεύθυνος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η διασωθείσα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.