ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεισμός στην Αθήνα: Περιμένουμε και μεγαλύτερο μετασεισμό

1 min read

Ο σεισμός των 4,2 ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική λίγο μετά τις 7 σήμερα το απόγευμα έχει προκαλέσει νέο γύρο αντιπαράθεσης και άλλων εκτιμήσεων από τους σεισμολόγους.

Από την μια ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος δηλώνει ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτεροι μετασεισμοί από τον σημερινό σεισμό και από την άλλη ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας υποστηρίζει ότι με αυτόν τον σεισμό κλείνει ο σεισμική ακολουθία της περασμένης Παρασκευής.

«Αναμένουμε τέτοιου είδους σεισμούς. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μετασεισμική ακολουθία. Ενδέχεται κάποιοι από αυτούς να είναι ίδιου μεγέθους ίσως και μεγαλύτεροι. Όχι πιθανό αλλά δεν αποκλείεται κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

«Είναι ένας σεισμός τον οποίον τον περιμέναμε και τον είχαμε ουσιαστικά προδιαγράψει από την περασμένη Παρασκευή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε: «Το επίκεντρο είναι το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού που έδωσε τα 5,1 Ρίχτερ την περασμένη Παρασκευή. Αυτός ο σεισμός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι είμαστε σε πλήρη μετασεισμική ακολουθία». «Ήταν ο μετασεισμός που ήθελα, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η σεισμική ακολουθία της περασμένης Παρασκευής», πρόσθεσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.