ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε ποιες περιοχές σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

1 min read

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σημειώνονται από χθες το βράδυ, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», ενώ χιονοπτώσεις καταγράφονται στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου.

Τα στοιχεία του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως σήμερα το πρωί, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στα Στύρα Ευβοίας (44 χιλιοστά), στα Θεοδώριανα Άρτας (44), στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας (42) και στην Ιθάκη (41).

Στο σχήμα που ακολουθεί παρουσιάζεται επεξεργασμένη εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat -11 το πρωί της Πέμπτης 14/10. Με μωβ και κόκκινες αποχρώσεις παρουσιάζονται τα υψηλότερα νέφη τα οποία αντιστοιχούν στις περιοχές εντονότερων βροχοπτώσεων.

Στο ίδιο σχήμα φαίνονται και οι κεραυνοί, όπως αυτοί καταγράφονται από το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ένθετος ο πίνακας των 8 σταθμών του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Πέμπτης 14/10.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.