ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε τρεις φάσεις θα επιτραπούν οι μετακινήσεις προς τα νησιά

1 min read

Σε τρεις φάσεις φαίνεται πως θα απελευθερωθεί η μετακίνηση προς τα νησιά, όπως παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως έχει φανεί τις τελευταίες μέρες, η ελεύθερη μετακίνηση στα ελληνικά νησιά είναι ένας από τους κυριότερους σταθμούς στη διαδικασία της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, την προσεχή Δευτέρα (11/5) θα επιτραπεί να μετακινηθούν προς τη νησιωτική χώρα εργαζόμενοι σε ανοιχτές επιχειρήσεις και αναπληρωτές καθηγητές είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο. Για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, για την μετακίνηση θα απαιτείται βεβαίωση του εργοδότη.

Επόμενη ημερομηνία απελευθέρωσης των μετακινήσεων είναι η Δευτέρα, 18 Μαΐου οπότε θα μπορούν να μεταβούν στα νησιά εργαζόμενοι στον χώρο του τουρισμού και τα απαραίτητα συνεργεία, πάντα με βεβαίωση του εργοδότη.

Τέλος, αν όλα πάνε καλά, η πρόσβαση στα νησιά της χώρας θα είναι ελεύθερη για όλους από την 1η Ιουνίου, ωστόσο παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να επιτραπεί και νωρίτερα, με πιθανή ημερομηνία την 25η Μαΐου.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.