ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε πολεμικό συναγερμό η ρωσική Αεράμυνα στη Συρία – Ν.Τραμπ: «Άσσαντ και Ρωσία θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

1 min read

Σε πλήρη πολεμικό συναγερμό βρίσκεται όλη η συριακή και η ρωσική Αεράμυνα στη Συρία, όπως μεταδίδεται από ανεξάρτητες πηγές, καθώς τα «τύμπανα του πολέμου» κτυπούν για ακόμη μια φορά στη Μέση Ανατολή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει θέσει όλες τις συστοιχίες των αντιαεροπορικών και αντιπλοϊκών βλημάτων σε πλήρη συναγερμό έπειτα από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου ότι «ο Άσσαντ η Ρωσία και το Ιράν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτές τις επιθέσεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως πριν απο λίγο τη Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και το Ιράν για τη στήριξή τους στον Σύριο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «το κτήνος Άσαντ».

Την ίδια ώρα τα δύο πρώτα λεωφορεία εισήλθαν στην Ντούμα προκειμένου να απομακρύνουν τους ισλαμιστές αντάρτες της Jaysh al-Islam μετά από συμφωνια με την συριακή κυβέρνηση και το… «κτήνος» Άσσαντ.

 

Σύμβουλος Τραμπ: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη Συρία»

«Δεν θα απέκλεια κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντιτρομοκρατίας Τόμας Μπόσερτ σε συνέντευξη στην εκπομπή “This Week” του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Εξετάζουμε την επίθεση σε αυτό το σημείο», είπε και πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το συμβάν είναι «φρικτές».

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.