ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε πανικό οι Βρυξέλλες- Μακρόν σε Μέρκελ: «Φέρτε εμβόλιο Εξετάζεται το Sputnik V

1 min read

Σε πανικό φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΕ εξαιτίας της ανικανότητάς της να βρει μια διαδικασία  για να διασφαλίσει τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, με τις χώρες μέλη να μην προχωρούν σε σε εναλλακτικές λύσεις, όπως η Ελλάδα η οποία με τα φοβικά σύνδρομα της κυβέρνησης διστάζει να προχωρήσει σε δική της παραγγελία εμβολίων.

Μετά το φιάσκο με την εταιρεία  Astrazeneca τώρα Γάλλοι και Γερμανοί δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν για οποιοδήποτε εμβόλιο ακόμη και αυτό του ρωσικού Sputnik V σπεύδοντας να πουν ότι «η γεωπολιτική στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίζει κανένα ρόλο».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εκπρόσωπος του Γάλλου πρόεδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι τόσο ο Γάλλος πρόεδρος όσο και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν «στην υποδοχή στην Ευρώπη οποιουδήποτε εμβολίου  που τηρεί τις προδιαγραφές της ΕΕ και οι γεωπολιτικές ισορροπίες και αντιθέσεις δεν παίζουν κανένα ρόλο», δήλωσε ο Γάλλος αξιωματούχος.

Η απάντηση αυτή ήρθε σε ερώτηση αναφορικά με το αν οι Βρυξέλλες εξετάζουν την προμήθεια ποσοτήτων του Sputnik V, καθώς η Α.Μέρκελ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να το χρησιμοποιήσει στην Γερμανία

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.