ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε νέες προσλήψεις προχωρά η Coca-Cola 3Ε σε 18 περιοχές της χώρας Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδω

1 min read

Σε 60 νέες προσλήψεις εποχικών προχωρά η Coca-Cola 3Ε

Η αγγελία της εταιρείας αναφέρει

60 νέες θέσεις στη Διεύθυνση Πωλήσεων! Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας τώρα!

Στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα να δραστηριοποιούνται σε όλα τα κανάλια ενεργοποίησης της αγοράς. Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε αυτή την ομάδα με την πρόσληψη εποχικών εργαζόμενων στη θέση του Market Developer. Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων για τη θέση και μία μοναδική ευκαιρία να μάθεις από καταξιωμένα Στελέχη Πωλήσεων της αγοράς. Αναζητούμε και επιλέγουμε ανθρώπους με όρεξη για μάθηση και διάθεση να εξελιχθούν όχι μόνο στις πωλήσεις αλλά και σε άλλες ομάδες του οργανισμού. Το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων απορροφήθηκε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας μας.

Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην ομάδα μας; #PerfectMatch

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τη θέση και συμπλήρωσε την αίτησή σου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου!

Περισσότερες από 60 νέες θέσεις έχουν ανοίξει σε 18 περιοχές σε όλη τη χώρα, όπου οι ανάγκες της εταιρείας μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά άτομα για τις εξής περιοχές: Θάσος, Πρέβεζα, Σκιάθος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Ρόδος, Κως, Χίος, Σάμος, Λέσβος, Σκόπελος, Κέρκυρα, Κυκλάδες και στη Χαλκιδική.

 Ξεκίνα την αίτησή σου πατώντας εδώ. Επιλέγοντας “Είσοδος” έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το προσωπικό σου προφίλ, να αναζητήσεις ενεργές αγγελίες και να μας στείλεις την αίτησή σου για τη θέση που σε ενδιαφέρει.

dikaiologitika

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu