ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε «κορωνοπάρτι» χωρίς μάσκα το μέλος της επιτροπής «ειδικών» Χαράλαμπος Γώγος που «κουνάει το δάχτυλο» στους πολίτες

1 min read
  • Ένα από τα «εξέχοντα» μέλη της ακαταδίωκτης πλέον επιτροπής λοιμωξιολόγων,  ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος απαθανατίστηκε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα να συνωστίζεται έξω από καφέ με φιλική παρέα χωρίς να φορά μάσκα.

Η συγκεκριμένη μάζωξη έξω από μαγαζί εστίασης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως «κορωνοπάρτι» όπως βλέπουμε από την φωτογραφία.

Το απίστευτο είναι ότι ο καθηγητής όχι μόνο συμμετέχει στον συνωστισμό 

  • Ο κ.Γώγος από την αρχή της πανδημίας ήταν από τα μέλη της επιτροπής που έβγαιναν συχνά στα κανάλια «κουνώντας το δάχτυλο» στους πολίτες για την συμπεριφορά τους και γιατί δεν τηρούσαν αρκετά «πιστά» τις δρακόντειες απαγορεύσεις κυβέρνησης και επιτροπής την ώρα που φτωχοποιούνταν, κάτι που ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να τηρεί. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε χθες έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός. Αρκετοί φρόντισαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ αρνητικά σχόλια.

Άλλωστε είναι φανερό πλέον πως για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν όπως ισχύουν για τους απλούς πολίτες, αφού απολαμβάνουν τις βόλτες τους όπου θέλουν, χωρίς μάσκα και κανείς δεν τους λέει τίποτα! 

Αλήθεια τι SMS έστειλε ο κ.Γώγος για να συνωστισθεί; Μάσκα γιατί δεν φοράει;

  • Αυτά δεν συνεπάγονται πρόστιμο 600 ευρώ και στην περίπτωσή του παραίτηση από την επιτροπή; 

Δημοσίευση στα Social Media