ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε καθεστώς χρεοκοπίας τα ομόλογα της Folli Follie

1 min read

Και τυπικά σε καθεστώς χρεοκοπίας περιήλθαν και τα δύο ομόλογα που έχει εκδώσει ο όμιλος Folli Follie Group, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάθεση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων διεκδίκησης αποζημιώσεων, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο η FFG να οδηγηθεί σε άτακτη ρευστοποίηση και να καταρρεύσει εάν δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ πιστωτών και εταιρείας.

Το γεγονός αυτό ανοίγει τον δρόμο για την κατάθεση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων διεκδίκησης αποζημιώσεων ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση της εταιρείας, η οποία γνωστοποίησε την καταγγελία Schuldschein με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι συνεχίζει τις συζητήσεις με τους δανειστές μετά την άρση των προληπτικών μέτρων προστασίας.

Η FF Group, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δανειστές για την εκπόνηση ενός νέου σχεδίου αναδιάρθρωσης.

Ταυτόχρονα, διεξάγονται διαβουλεύσεις με επενδυτές και πιστωτές για την παροχή επιπρόσθετης ρευστότητας σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, αλλά και για τη συμμετοχή τους στη μακροπρόθεσμη λύση αναχρηματοδότησης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.