ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Αλεξανδρούπολης – Καταγραφή ζημιών στους πληγέντες

1 min read

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για έξι μήνες, ήτοι έως και 13 Ιουλίου 2021, κηρύχθηκε με χθεσινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, ο δήμος Αλεξανδρούπολης στο σύνολο του.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη απόφαση η οποία δημοσιεύεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 13.01.2021. Η εν λόγω κήρυξη έχει ισχύ από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Καταγραφή ζημιών για αγρότες, κτηνοτρόφους

Με ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ότι ξεκίνησε η αναγγελία ζημιών για την πλημμύρα τις 12 – 01 – 2021 .

Παρακαλούνται οι καλλιεργητές σιτηρών, κηπευτικών, νέας μηδικής, ελαιοκράμβης που έχουν υποστεί ζημιές να υποβάλουν δήλωση ζημιάς. Επίσης οι κτηνοτρόφοι που έχουν υποστεί απώλεια ζώων, μπορούν να υποβάλουν δήλωση ζημιάς. Ακόμη όποιοι έχουν υποστεί ζημιά σε αποθηκευμένα προϊόντα , μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ΠΣΕΑ.

Η υποβολή των δηλώσεων  πραγματοποιείται από τις 13-01-2021 έως και τις 28-01-2021 .

Λόγω των μέτρων πρόληψης και μείωσης διασποράς της νόσουcovid_19, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους ανταποκριτές των διαμερισμάτων : Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούποληςκαι Φερών στα τηλ. 2555 350085 & 2555 350070.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.