ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ουάσινγκτον μετά την αποκάλυψη για σχέδιο 3 επιθέσεων στο Καπιτώλιο

1 min read

Η πρωτεύουσα των ΗΠΑ κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την αποκάλυψη ότι υπήρχαν άλλα τρία σχέδια επίθεσης στο Καπιτώλιο ενόψει της ορκωμοσίας Μπάιντεν.

Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενημερώθηκε από το FBI ότι υπάρχει σχέδιο τριών επιθέσεων στο Καπιτώλιο αλλά και σχεδιάζονται διαδηλώσεις σε 50 Πολιτείες!

Μια από τις τρεις επιθέσεις μάλιστα που ανακάλυψε ότι σχεδιάζονταν χαρακτηρίστηκε -;όπως αναφέρει το Newsit.gr– ως η μεγαλύτερη ένοπλη διαμαρτυρία στην αμερικανική ιστορία.

Στο FBI επικρατεί συναγερμός και με την απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιτρέπει στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και στις Ομοσπονδιακές αρχές να διαχειριστούν την κατάσταση σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Το βράδυ της Δευτέρας οι νέοι επικεφαλής της ασφάλειας στην αστυνομία του Καπιτωλίου ενημέρωσαν τους Δημοκρατικούς ότι εξετάζουν τρία διαφορετικά σχέδια επιθέσεων στο Καπιτώλιο με ένα από αυτά να χαρακτηρίζεται ως «η μεγαλύτερη ένοπλη επίθεση σε αμερικανικό έδαφος».

Μιλούν για σχέδιο ένοπλων εισβολέων οι οποίοι έχουν ως στόχο να περικυκλώσουν το Καπιτώλιο και να εμποδίσουν τους Δημοκρατικούς να μπουν σε αυτό ακόμα και σκοτώνοντάς τους έτσι ώστε οι Ρεπουμπλικάνοι να καταλάβουν την εξουσία.

Επίσης, άλλη μια διαδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στην μνήμη της γυναίκας που έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικού μέσα στο Καπιτώλιο. Πρόκειται για την Ashli Babbitt, βετεράνο της Πολεμικής Αεροπορίας και φανατική υποστηρίκτρια του Τραμπ.

Το εσωτερικό σημείωμα του FBI προς τους Δημοκρατικούς μιλά για σχέδια εισβολών σε τοπικά και ομοσπονδιακά κτίρια αλλά και σε δικαστήρια αν επιχειρηθεί η απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από την εξουσία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.