ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί για βιαιοπραγία σε βάρος ανήλικου – Καρέ καρέ το περιστατικό (video)

1 min read

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει αστυνομικό να βιαιοπραγεί σε βάρος ανήλικου στο Μενίδι, παρουσία τριών άλλων συναδέλφων του, έχει προκαλέσει αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες, με την αστυνομία να προχωράει στις κατάλληλες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία, γνωστοποιείται ότι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού στο Μενίδι, ανακοινώνεται ότι ήδη από χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για τα αποτελέσματα της οποίας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Με Απόφαση του Αρχηγείου οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί».

Δημοσίευση στα Social Media