ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε απόγνωση οι καρκινοπαθείς στην Κρήτη – Τέλος τα δωρεάν rapid test στο ΠΑΓΝΗ!

1 min read

Εξοργιστική απόφαση της Διοίκησης βάζει τους καρκινοπαθείς να πληρώνουν από την τσέπη τους και να στέκονται με τις ώρες σε ουρές για να κάνουν τεστ!

Πέρα για πέρα εξοργιστική είναι η απόφαση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, που ταλαιπωρεί ακόμη περισσότερο τους καρκινοπαθείς στην Κρήτη, που εκτός από τον αγώνα που δίνουν έχουν να αντιμετωπίσουν και την αναλγησία των αρμοδίων.

Έτσι από τη Δευτέρα οι καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία στο ΠΑΓΝΗ δεν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για να μπουν στο νοσοκομείο! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους και να στέκονται με τις ώρες, περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές!

Η Διοίκηση του νοσοκομείου κατάργησε τα δωρεάν rapid test και πλέον οι καρκινοπαθείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ, για να μπορέσουν να μπουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και να κάνουν την θεραπεία τους.

Το τι συμβαίνει και στα νοσοκομεία της Κρήτης αποδεικνύει το περιστατικό της 82χρονης Μαρίας Περισυνάκη, η οποία είναι κατάκοιτη με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας και νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα αφού υποστηρίχθηκε με οξυγόνο, ξεπέρασε τον κίνδυνο και τώρα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της και να νοσηλευτεί κάποιος άλλος που έχει ανάγκη.

Και εδώ αρχίζει η μεγάλη περιπέτεια της 82χρονης… Όπως εξηγεί και στο βίντεο κατασυγκινημένος ο σύζυγός της, είναι αδύνατον να επιστρέψει σπίτι γιατί οι δυο νοσηλεύτριες που την φροντίζουν αρνούνται, διότι στα τεστ που υποβάλλεται η γυναίκα βγαίνει ακόμη θετική.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ως λύση δίνουν την μεταφορά της στη Νεάπολη Λασιθίου, με τον σύζυγό της να εκλιπαρεί να μην την πάνε, μιας και είναι μεγάλη και η απόσταση. Από την πλευρά τους οι γιατροί δηλώνουν ότι παρείχαν κάθε δυνατή φροντίδα στην ασθενή, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και παρουσιάζει κατακλίσεις. «Η μόνη λύση είναι να μεταφερθεί στη Νεάπολη, πρέπει να φροντίσουμε τους υπόλοιπους ασθενείς που χρειάζονται παροχή οξυγόνου», αναφέρουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.