ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες οικογένειες πολυτέκνων εξαιτίας του φόρου πολυτελούς διαβίωσης

1 min read

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες οικογένειες πολυτέκνων εξαιτίας του φόρου πολυτελούς διαβίωσης που καλούνται να πληρώσουν στην πολιτεία, με το αιτιολογικό ότι τα οχήματα που χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους μετακίνηση αποτελούν τεκμήρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ταχυδρόμος” η συντριπτική πλειοψηφία των πολυτέκνων οικογενειών, από τις 3.700 στη Μαγνησία , αδυνατεί να καλύψει το συγκεκριμένο χαράτσι εκφράζοντας με αλλεπάλληλα υπομνήματα προς την Πολιτεία τη φωνή απόγνωσης και τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Όπως αναφέρουν μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων, για να μεταφέρουν με ασφάλεια την πολυμελή οικογένειά τους χρησιμοποιούν πολυμορφικά αυτοκίνητα επταθέσια και άνω, με κυβισμό που συνήθως είναι 2.000 κυβικά εκατοστά και άνω, γεγονός που θεωρείται τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης από την Πολιτεία.

Για ”παράλογη και άδικη φορολογία” έκανε λόγο η πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας στην εφημερίδα υπογραμμίζοντας «είναι ντροπή το κράτος να βάζει φόρο πολυτελείας στην πολύτεκνη οικογένεια. Πρέπει να αρθεί αυτή η άδικη μεταχείριση».

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.