Σας ενδιαφέρει: Πώς μπορείτε να ενημερώνεστε για σημαντικές αποφάσεις της ΑΑΔΕ

Newskamatero

Δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται άμεσα για τα νέα και τις δράσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εγκαινιάζει σήμερα η Αρχή.

«Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της ΑΑΔΕ, θα απαντούν στο μήνυμα αν θέλουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από την Α.Α.Δ.Ε. για τις σημαντικότερες αποφάσεις, εγκυκλίους και λοιπές δράσεις της φορολογικής διοίκησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχή. 


«Πατώντας «ΝΑΙ», θα ενημερώνονται μέσω των push notifications στο κάτω μέρος της οθόνης του υπολογιστή τους, για τα νέα της Αρχής.


Παράλληλα, στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης του ιστοτόπου, μπορούν, αν το επιθυμούν, να συμπληρώσουν το e-mail τους, ώστε να λαμβάνουν τα νέα ενημερωτικά δελτία (newsletters) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων», προσθέτει η ΑΑΔΕ. 

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Φρικιαστικό κύκλωμα παιδεραστίας! Βίαζαν αγοράκια επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο

Ένα φρικιαστικό κύκλωμα κακοποίησης παιδιών κατάφερε να εξαρθρώσει η αστυνομία της Φινλανδίας. Πρόκεται για «ανθρώπους» που μαγνητοσκοπούσαν μικρά αγόρια ακόμη και έξι χρονών να κακοποιούνται σεξουαλικά και μετά διένημαν τα βίντεο στο Διαδίκτυο Η επικεφαλής των ερευνών Σάνα Σπρίνγκαρε δήλωσε ότι οι έρευνες για το κύκλωμα παιδεραστίας έχουν εξαπλωθεί σε […]