ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάρωσε τα πάντα ο «Ζορμπάς»: Ένα νεκρός και 4 αγνοούμενοι – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

1 min read

Ένα νεκρό στο Βραχάτι και τέσσερις αγνοούμενους αφήνει πίσω του το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά», που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε αρκετές περιοχές.

Νεκρός εντοπίστηκε συνταξιούχος αστυνομικός, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή του Βραχατίου στην Κόρινθο.

 

Ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο εν ώρα οδήγησης, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, στο νομό Κορινθίας οι ζημιές από την έντονη βροχόπτωση είναι τεράστιες, δρόμοι έκλεισαν, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ προκλήθηκαν και σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Αγωνία για τον 75χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείται

Έναν 75χρονο κτηνοτρόφο από τη Βρύναινα Αλμυρού που είχε πάει να μαζέψει τα ζώα του μαζί με τον βοηθό του, αναζητούν από το Σάββατο (29/9), δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας, μαζί με εθελοντές.

 

Ο κτηνοτρόφος μετέβη στην περιοχή «Μέγαλος Λάκος» του όρους Όθρυς σε υψόμετρο 1.500 μέτρα για να μαζέψει το κοπάδι του και να το προστατέψει από την επερχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο λόγω της νύχτας και της πυκνής ομίχλης στην περιοχή χάθηκε στη διαδρομή, ενώ ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

«Θρίλερ» στην Εύβοια με τρεις αγνοούμενους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στην Εύβοια.

 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και που φέρεται να χάθηκε στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και για έναν 27χρονο που φέρεται να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του μέσα στην ένταση των καιρικών φαινομένων.

Στην πρώτη περίπτωση το όχημα εντοπίστηκε και αναζητούνται οι αγνοούμενοι.Στη δεύτερη περίπτωση μια γυναίκα κατάφερε να βγει από το όχημα και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

 

Επίσης, ένα δεύτερο συμβάν αφορά στην περιοχή στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Προκοπίου – Μαντουδίου, όπου επίσης παρασύρθηκε όχημα από τα ορμητικά νερά. Εκτός οχήματος βρέθηκε η συνοδηγός του και αναζητείται ο 27χρονος οδηγός.

 

 

Πώς και πού θα κινηθεί τις επόμενες ώρες ο κυκλώνας «Ζορμπάς»

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, στο… μάτι του κυκλώνα θα συνεχίσουν να βρίσκονται τις επόμενες ώρες η Εύβοια και οι Σποράδες ενώ θα επηρεαστούν από τις ισχυρές καταιγίδες βαθμιαία τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.