ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σαρώνει η νέα Δεξιά και στην Ισπανία: Εκρηκτική συγκέντρωση του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος VOX

1 min read

Μια νέα λαϊκή Δεξιά αναδεικνύεται σε όλη την Ευρώπη, υπό την πίεση των μεταναστευτικών ροών οι λαοί της ευρωπαϊκής Ηπείρου αρχίζουν και αντιδρούν στη νέα αυτή κατάσταση που επιχειρείται να τους επιβληθεί.

Στην Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία τα κόμματα της Δεξιάς αναδεικνύονται είτε στην κυβέρνηση είτε σε ρυθμιστικό παράγοντα.

Η υπόθεση δεν αφορά μόνο βέβαια τους μετανάστες. Αφορά συνολικά το οικοδόμημα Ευρώπη και δη την ΕΕ, υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών λιτότητας που υπαγορεύει το Βερολίνο.

Στην Ισπανία, τώρα ένα νέο κίνημα ξεπηδά, όπως αυτά που ξεπήδησαν στην κεντρική Ευρώπη.

Χιλιάδες Ισπανοί παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση του δεξιού κόμματος VOX το οποίο ανεβαίνει διαρκώς στις δημοσκοπήσεις.

Ο Javier Ortega ο γ.γ. του κόμματος ότι το VOX έχει ένα και μόνο στόχο: «Πρώτα οι Ισπανοί», αναφερόμενος στην κατάσταση με την παράνομη μετανάστευση η οποία πλήττει την χώρα μόλις τον τελευταίο χρόνο έντονα.

Ταυτόχρονα ο  Ortega καταφέρθηκε κατά των εκτρώσεων (στην «προοδευτική» Ελλάδα υπολογίζονται μεταξύ 100.000 και 250.000 το χρόνο) καλώντας σε επανάσταση κατά της δικτατορίας του «πολιτικώς ορθού.»

Τόσο ο Ortega όσο και ο πρόεδρος του κόμματος  Santiago Abascal που παραβρέθηκαν στην εντυπωσιακή συγκέντρωση στο κλειστό του Vistalegre κάλεσαν τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό  Pedro Sanchez να προκηρύξει πρόωρες εκλογές  ενώ το βασικό σύνθημα των συγκεντρωμένων ήταν «Ισπανοί  ενωμένοι ποτέ νικημένοι».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.