ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σαντορίνη: Στο σκάφος του έκρυβε εκρηκτικά, ναρκωτικά και πολύ χρήμα

1 min read

Έφοδο σε ένα σκάφος που ήταν ελλιμενισμένο στην Σαντορίνη έκαναν άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού και του αστυνομικού τμήματος του νησιού και πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη, ο οποίος εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών που του απέφερε αρκετό χρήμα, αλλά είχε στην κατοχή του εκρηκτικές ύλες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μια συσκευασία με οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης, μία ζυγαριά ακριβείας, αλλά και επτά κοινοί πυροκροτητές από τους οποίους ένας είχε συνδεδεμένο βραδύκαυστο φιτίλι! Στο σκάφος βρέθηκαν ακόμη 3.900 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και το κινητό του 49χρονου, που ανακρίνεται για να αποκαλύψει τυχόν συνεργούς του.

Τα 2,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου πάνω σε έναν 23χρονο Έλληνα, όταν του έκαναν έλεγχο στην περιοχή Λεπενού, ήταν ένα μικρό μέρος από τα συνολικά 438 γραμμάρια που είχε έτοιμα για πώληση σε έξι νάιλον συσκευασίες, οι οποίες εντοπίστηκαν στο σπίτι του. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Πέντε συσκευασίες με συνολικά 49,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ασφαλείας Τριφυλίας στο σπίτι και το τροχόσπιτο μιας 38χρονης Ελληνίδας τα οποία βρίσκονται στη θέση “Ροντάκι” στην Κυπαρισσία. Έτσι, την συνέλαβαν και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στους Χράνους του Δήμου Μεσσήνης, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα τον οποίο ακινητοποίησαν στην εθνική οδό Ριζομύλου– Κορώνης και βρήκαν πάνω του μια σακούλα με 42,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.