Σαλβίνι: Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση για τα γκάλοπ

Newskamatero

«Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή, η οποία εργάζεται για το συμφέρον των Ιταλών, εξαιτίας των γκάλοπ» δήλωσε ο ηγέτης της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία del Popolo της Ρώμης.  Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση Κόντε τηρεί τις δεσμεύσεις της και «θα διαρκέσει πέντε χρόνια».

«Ζητώ να μου δώσετε εντολή να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα» είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας. Σημείωσε επίσης ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης» επισήμανε ο Σαλβίνι, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Κτηματολόγιο: Βήμα – βήμα οι δηλώσεις – Τα τέλη, τα πρόστιμα και οι προθεσμίες

Με την έναρξη υποβολής δηλώσεων σε δώδεκα νέες περιοχές συνεχίζεται το έργο της κτηματογράφησης από την Ελληνικό Κτηματολόγιο ΑΕ, από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου. Η διαδικασία ξεκινά στις περιοχές που δεν έχουν ήδη κτηματογραφηθεί στους νομούς Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Αρτας, Λευκάδας, Γρεβενών, Ροδόπης, Λάρισας, Θεσσαλονίκης και Αρκαδίας, στη νήσο Θάσο, στον […]