ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος στη Ρόδο: 52χρονος εκπαιδευτικός επιτέθηκε στον πατέρα 14χρονης με την οποία φέρεται να είχε σχέση

1 min read

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο η υπόθεση ενός 52χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί και να χτυπήσει τον πατέρα μίας 14χρονης μαθήτριας, με την οποία φέρεται να δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος.

Το πρωτοφανές επεισόδιο φέρεται να συνέβη το 2019, με αφορμή το γεγονός ότι η 14χρονη… είχε βγει με τον πατέρα και τη μητέρα της, κάτι που φαίνεται ότι δεν «άντεξε» ο 52χρονος εκπαιδευτικός.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, με κατηγορούμενο τον εκπαιδευτικό για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 13 Απριλίου 2022, λόγω πέρατος του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας «Δημοκρατική», ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 και περί ώρα 03.00 να εισήλθε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της οικίας του 49χρονου πατέρα της μαθήτριας και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Την 30ή Νοεμβρίου 2019 και περί ώραν 03.00 ο 49χρονος επέστρεψε στην οικία του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί βρισκόταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και στη συνέχεια επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση.

Η ανήλικη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ανέφερε αρχικά σε κατάθεσή της ότι είχε φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε απ’ αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook. H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.

Στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη ανασκεύασε μερικώς τα όσα είχε καταθέσει αρχικά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της χωρίς την άσκηση βίας ή πίεσης. Επίσης, αναφέρεται διεξοδικά στον τρόπο που γνωρίστηκαν και στις σχέσεις αγάπης που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους. Όπως είπε, ήταν καλός μαζί της και της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι, ενώ δήλωσε πως δεν επιθυμεί την δίωξή του.

Ο εκπαιδευτικός από την άλλη πλευρά, σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στη θέλησή της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.