ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος στην Ρώμη: Τουρίστες έκαναν στριπτίζ σε «ιστορικό» σιντριβάνι [βίντεο]

1 min read

Σε ένα από τα πιο διάσημα και «ιερά» για τους Ιταλούς συντριβάνια της Ρώμης ξεγυμνώθηκαν και πόζαραν για φωτογραφίες δύο Βρετανοί τουρίστες, βουτώντας μέσα σε αυτό.

Οι αστυνομικές αρχές στην Ιταλία έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Πρόκειται για το σιντριβάνι Altare della Patria. Ο σάλος που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσιεύθηκε το βίντεο των δύο ασεβών τουριστών ανάγκασε την αστυνομία της πόλης να ξεκινήσει διαδικασίες εντοπισμού και σύλληψης τους, ιδιαίτερα καθώς το συντριβάνι βρίσκεται σε περιοχή – ορόσημο, η οποία αποτελεί μνημείο αφιερωμένο στους πεσόντες του πολέμου, που είχε αρχικά χτιστεί προς τιμή του Victor Emmanuel, του πρώτου βασιλιά της ενοποιημένης Ιταλίας.

Ο ένας από τους δύο τουρίστες μάλιστα κατέβασε τελείως το εσώρουχό του. Οι δύο άνδρες γελούν και αστειεύονται στα νερά, ενώ πολλοί περαστικοί γελούν και τους βγάζουν φωτογραφίες, ενώ άλλοι κουνούν τα χέρια τους και καλούν τους δύο άνδρες να βγουν από το συντριβάνι.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό που έγινε την Κυριακή ήταν «παράνομο και προσβλητικό» και προσπαθεί να εντοπίσει τους δύο άνδρες.

Παρέμβαση στο ζήτημα πραγματοποίησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματτέο Σαλβίνι, που έγραψε στο twitter: «Ξέρω πώς να εκπαιδεύσω αυτούς τους ηλίθιους εάν πιαστούν». Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος της Ρώμης, Λούκα Μπεργκάμο καταδίκασε τη συμπεριφορά, καθώς όπως είπε «προσβάλλει τον καθέναν μας».

Η είδηση αυτή έρχεται μερικές ημέρες μετά, αφού όταν δύο τουρίστες από τον Καναδά αναγκάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους £ 404 (€ 450) για κολύμπι στη βρύση Trevi στις 5 π.μ. στις 13 Αυγούστου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.