ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος με το μοντέλο που φωτογραφήθηκε γυμνό στο Βατικανό κουβαλώντας ένα σταυρό (pics)

1 min read

Το δρόμο των προκλητικών φωτογραφίσεων που τους έχουν χαρίσει απλόχερα αναγνωσιμότητα και δημοσιότητα συνεχίζουν να ακολουθούν ο φωτογράφος Τζέσε Γουόκερ και η «μούσα» του Μαρίζα Παπέν.

Το μοντέλο από το Βέλγιο, το οποίο στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων για τις γυμνές φωτογραφίες της στην Αγιά Σοφιά, στις Πυραμίδες της Γκίζας. αλλά και στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ, πόζαρε αυτήν τη φορά με… φόντο το Βατικανό.

Δεν δίστασε έτσι να φωτογραφηθεί, όπως ακριβώς ήρθε στον κόσμο, στην πλατεία μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, κουβαλώντας μάλιστα έναν ξύλινο σταυρό. Μια φωτογραφία που «πυροδότησε» την οργισμένη αντίδραση της κοινής γνώμης.

Παράλληλα, σε μια δεύτερη φωτογραφία η Παπέν πόζαρε καθισμένη – και πάντα γυμνή – σε Βίβλους πάνω στα πλακάκια της πλατείας του Αγίου Πέτρου.

Μόλις μάλιστα η ανάρμοστη φωτογράφιση υπέπεσε στην αντίληψη των τοπικών Αρχών, τόσο το μοντέλο, όσο και ο φωτογράφος της, Τζέσε Γουόκερ, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια όπου παρέμειναν για περίπου δέκα ώρες, πριν, τελικά, αφεθούν ελεύθεροι.

«Με συνέλαβαν την ώρα που έβαζα το εσώρουχό μου. Τέσσερις αστυνομικοί κατέβηκαν από δύο περιπολικά και άρχισαν να φωνάζουν “τα διαβατήριά σας”», περιέγραψε τη στιγμή της σύλληψής της η Παπέν.

«Είμαστε πάντα αποφασισμένοι να ρισκάρουμε τα πάντα γι’ αυτές τις φωτογραφίσεις ακόμα και αν αυτό σημαίνει φυλακή. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι θεσμοί που είναι χτισμένοι γύρω από τη θρησκεία», συμπλήρωσε ο Γουόκερ.

Το δίδυμο Παπέν-Γουόκερ θεωρεί τον εαυτό του ως τους «Μπόνι και Κλάιντ» των φωτογραφίσεων, αφού συχνά – πυκνά προκαλεί, διαλέγοντας τις πιο ακατάλληλες – και συνήθως ιερές – τοποθεσίες για τα προσβλητικά shootings του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.