ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος με τις δηλώσεις Βρετανίδας τζιχάντι: Δίκαια η επίθεση στο Μάντσεστερ, αντίποινα για τις επιδρομές στη Συρία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Ήταν 15 χρονών όταν η Σαμίμα Μπέγκουμ έφυγε από τη Βρετανία καταφεύγοντας στη Συρίαό που προσηλυτίστηκε από τους τζιχαντιστές και παντρεύτηκε έναν από τους ισλαμιστές μαχητές, Ωστόσο, τώρα που το Ισλαμικό Κράτος καταρρέει και διαλύεται η 19χρονη θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Ωστόσο, προκάλεσε σάλο με συνέντευξη που έδωσε σήμερα, Δευτέρα, ενώ το Σάββατο έφερε στη ζωή τον γιο της τον οποίο ονόμασε Τζεράχ, από έναν ισλαμιστή πολέμαρχο του 7ου αιώνα, ο οποίος δολοφονούσε άπιστους.

Η 19χρονη είπε ότι οι βομβιστικές επιθέσεις στο Μάντσεστερ ήταν αντίποινα για τον πόλεμο εναντίον του ISIS. Όταν κλήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον παρουσιαστή του BBC εκείνη φάνηκε αμετανόητη εξομοιώνοντας τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ κι άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία με τον πόλεμο που διεξάγεται κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους: “Είναι άλλο πράγμα να σκοτώνονται αθώοι. Άλλο πράγμα να σκοτώνεις έναν στρατιώτη, αυτό είναι εντάξει, είναι αυτοάμυνα. Αλλά να σκοτώνονται γυναίκες και παιδιά όπως γίνεται τώρα στην Μπαγκούζ (προπύργιο του ISIS στη Συρία) από τους βομβαρδισμούς είναι αδικία. Είναι αμφίδρομο γιατί τώρα σκοτώνονται γυναίκες και παιδιά στο χαλιφάτο. Πρόκειται για αντίποινα. Η αιτιολόγησή τους ήταν ότι ήταν αντίποινα, έτσι σκέφτηκα, εντάξει, αυτή είναι μια δίκαιη αιτιολόγηση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.