ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος με δηλώσεις του αντιπροέδρου ΠΟΑΣΥ για τους κυβερνητικούς ξυλοδαρμούς κατά πολιτών «Απολογούμαστε για 3 γκλοπιές»

1 min read

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου ΠΟΑΣΥ, Θανάση Νταβούρα, τις οποίες έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του πολίτη στο Άλσος της Νέας Σμύρνης βάσει των κυβερνητικών εντολών «αντιμετώπισης της πανδημίας».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό «δεν μπορεί η κυβέρνηση πρέπει να απολογείται για τρείς γκλοπιές σε όλο το απλυταριό»! Ενώ ο Θ.Νταβούρας συνέχισε υποστηρίζοντας πως «μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται».

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς», κατέληξε.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι κάποιος τυχαίος, είναι κάποιο θεσμικό πρόσωπο και λογικά εκφράζει κυβερνητικές θέσεις, από τη στιγμής που δεν έχει αποδοκιμαστεί η τοποθέτηση του από την κυβέρνηση. 

Και βέβαια αρχικά δεν ήταν τρεις γκλοπιές, ήταν περισσότερες, δεύτερον ήταν παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, τρίτον ήταν χονδροειδής άσκηση κυβερνητικής βίας σε έναν Έλληνα και βέβαια ήταν μόλις ο τελευταίος ο τελευταίος κρίκος μιας σειράς ολοκληρωτικών μεθόδων που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να καταστείλει τη λαϊκή αντίδραση στα lockdown. 

Όταν λέει μάλιστα «απλυταριό» το προσδιορίζει στην «εξωκοινοβουλευτική αριστερά» και στην «αναρχική αριστερά» ενώ ήταν ένας νεαρός φοιτητής ο οποίος αντέδρασε στα πρόστιμα τα οποία επέβαλαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε οικογένειες οι οποίες απλώς είχαν βγει την Κυριακάτικη βόλτα τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. 

Άραγε στο Ασπρόπυργο, στο Σύνταγμα, στη Νέα Σμύρνη και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα μέρη που ασκήθηκε ακραία κυβερνητική βία με ξυλοδαρμό ακόμα και μικρού κοριτσιού και εκεί «απλυταριό» ήταν

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.