ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος για τα πριβέ κορονο-πάρτι στην Αθήνα: «Πονοκέφαλος» στις Αρχές

1 min read

Μετά τα πριβέ πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, οι μυστικές συναθροίσεις σε διαμερίσματα της Αθήνας αποτελούν τη νέα μόδα που προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι συγκεντρώσεις σε κλειστό χώρο σε μια περίοδο με τόσο μεγάλο αριθμό κρουσμάτων προκαλούν τεράστιο «πονοκέφαλο» στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στα αρμόδια υπουργεία.

Σημειώνεται ότι για τις επόμενες εβδομάδες δεν επιτρέπεται σε κλειστούς χώρους να βρίσκονται περισσότερα από 9 άτομα. Δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις οι συστάσεις των ειδικών πάνε περίπατο. Δεκάδες άτομα στριμώχνονται σε διαμερίσματα και σπίτια με τον φόβο για την εξάπλωση του ιού να μεγαλώνει διαρκώς.

Τέτοια πάρτι όπως αναφέρουν στο Mega αξιωματικοί της ΕΛΑΣ γίνονταν ακόμη και την περίοδο της καραντίνας. Τώρα, όπως και εκείνες τις ημέρες, τα ραντεβού και οι συναντήσεις διοργανώνονται κυρίως μέσω διαδικτύου.

Το Instagram είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να προγραμματιστεί το πριβέ πάρτι.

Η αστυνομία θα προσπαθήσει να περιορίσει, εάν γίνεται, το φαινόμενο, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Το βάρος θα πέσει στις καταγγελίες που θα γίνουν από πολίτες που θα διαπιστώσουν ότι γίνονται πάρτι εν μέσω πανδημίας, και οι περιπολίες, εάν διαπιστώσουν κάποια συγκέντρωση ατόμων σε σπίτια, θα επέμβουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.