ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος με γιατρό από τα Τρίκαλα, η οποία αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ως «ζώα» και «άρρωστα γουρούνια».

1 min read

Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγκεκριμένα εμβόλια το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Είναι δυνατόν μια οικογενειακή γιατρός να αποκαλεί ζώα τους πολίτες που δεν εμβολιάζονται;

Σε ποιον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας περιλαμβάνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί; Σε μια άλλη ανάρτηση της αποκαλεί τους ασθενείς που βήχουν άρρωστα γουρούνια! 

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων γράφει και ανακρίβειες που δεν ισχύουν όπως την περίπτωση ενός 75χρονου που εξέτασε με δέκατα και ο οποίος δεν κόλλησε κανέναν στο σπίτι επειδή ήταν όλοι εμβολιασμένοι! 

Φυσικά σε άλλη ανάρτηση της παίρνει το μέρος του Θ.Βασιλακόπουλου, ενώ μπορούμε να παρατηρήσουμε και την έλλειψη ορθογραφικών γνώσεων αφού στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο «βρίσκετε» χρησιμοποιεί το «αι» αντί του έψιλον…

Να σημειωθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παραπάνω τοποθετήσεις της, έφεραν αρκετές αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες στο προφίλ της:

Να σημειωθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παραπάνω τοποθετήσεις της, έφεραν αρκετές αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες στο προφίλ της:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.