ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σάλος από την “βόλτα” Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

1 min read

Η είδηση αποκαλύφθηκε από μια φωτογραφία που ανάρτησε το iefimerida.gr και δείχνει τον “φαρμακοχέρη” της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα να κάνει αμέριμνος βόλτα στην Αθήνα περιτριγυρισμένος από 4 με 5 άτομα. Βόλτα, που έχει δικαίωμα να κάνει αφού έχει εξαήμερη άδεια από τις 28 Δεκεμβρίου 2018. Η άδεια προβλέπει ότι μπορεί να κινείται όπου θέλει στο νομό Αττικής. Όμως κανείς δεν φανταζόταν από το 2002 και μετά, από όταν παραδόθηκε στις αρχές ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ότι θα τον έβλεπε να περνάει από μέρη που είχε αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές. Ίσως δεν θα έπρεπε βέβαια να εκπλήσσει κανέναν η κίνηση αυτή αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος για το μόνο θάνατο για τον οποίο ζήτησε συγγνώμη ήταν αυτός του Θάνου Αξαρλιάν. Βέβαια τον έχει χαρακτηρίσει ως ένα τραγικό αλλά το μόνο λάθος της 17Ν.

Η είδηση του απογευματινού περιπάτου φυσικά διαδόθηκε αστραπιαία και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι αντιδράσεις πολλές, αφού κάποια από τα σημεία από τα οποία πέρασε ο Δημήτρης Κουφοντίνας του ήταν γνώριμα από παλιά, όταν έχυνε το αίμα αθώων όπως ο Θάνος Αξαρλιάν, ο Παύλος Μπακογιάννης κ.α. Η οδός Ομήρου που ήταν το γραφείο του Παύλου Μπακογιάννη δεν απέχει πολύ από την οδό Βουκουρεστίου όπου έκανε την βόλτα του ο εκτελεστής της 17Ν.

Στην θέα της φωτογραφίας του Δημήτρη Κουφοντίνα τα social media πήραν φωτιά. Τα περισσότερα σχόλια ήταν οργισμένα γράφοντας μάλιστα κάποιοι ότι ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος.

Δημοσίευση στα Social Media