ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από σήμερα (10/1) στην Εγνατία οδό

1 min read

Διακοπές κυκλοφορίας μικρής διάρκειας στο οδικό τμήμα από τον Α/Κ Κλειδίου προς τον Α/Κ Πολυμύλου, για την ασφαλή μετακίνηση φαλάγγων φορτηγών μεταφοράς υπερμεγεθών εξαρτημάτων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς τη νέα Ατμοηλεκτρική Μονάδα Πτολεμαΐδα V της ΔΕΗ ανακοίνωσε για την Τετάρτη και την Πέμπτη η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, κατά τις νυχτερινές ώρες θα μετακινηθούν τα υπερμεγέθη οχήματα στο οδικό τμήμα από τον Λιμένα Θεσσαλονίκης μέχρι το σταθμό διοδίων Μαλγάρων και τον Α/Κ Κλειδίου, καταλαμβάνοντας κατά την κίνησή τους τις δύο δεξιές εκ των τριών λωρίδων κυκλοφορίας καθώς και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Μετά την ανατολή του ηλίου (07:40) θα διακοπεί αρχικώς η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα Α/Κ Κλειδίου μέχρι Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276,2) για χρονικό διάστημα μέχρι 30 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Αξιού (τμήμα Χαλάστρα ? Αγ. Αθανάσιος της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα ? Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1) καθώς και από τον Α/Κ Ιωνίας Κ2 (τμήμα Θεσσαλονίκη ? Χαλκηδόνα της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα ? Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1).

Ακολούθως θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα από Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276,2) μέχρι Α/Κ Βέροιας (χ.θ. Η-253,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 45 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (τμήμα Αλεξάνδρεια ? Βέροια της Εθνικής Οδού 4).

Τέλος, θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Κοζάνη στο οδικό τμήμα από Α/Κ Βέροιας (χ.θ. Η-253,0) μέχρι Α/Κ Πολυμύλου (χ.θ. Η-227,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 90 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των επιβατικών οχημάτων θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Βέροιας στο τμήμα Βέροια ? Πολύμυλος της Εθνικής Οδού 4 και των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Επαρχιακή Οδό 1 Ημαθίας, τμήμα Βέροια – Σ.Σ. Νάουσας προς Σκύδρα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

ΑΠΕ

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.