ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ροζ» αποκαλύψεις χωρίς τέλος: Ο Βράνιες έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα

1 min read

Νέες «καυτές» εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς ο Όγκνιεν Βράνιες δημοσιοποίησε μηνύματα της «σεξοβόμβας» Γέλενα Καρλέουσα, η οποία, φέρεται να παρακάλεσε τον Βόσνιο αμυντικό να διαψεύσει τα πάντα!

Όλα δείχνουν πως το σίριαλ με το «ροζ» σκάνδαλο έχει πολλά επεισόδια ακόμη, αφού μετά το απίστευτο… ξεκατίνιασμα στα social media, με αποκορύφωμα τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα του Βράνιες που δημοσίευσε η Σέρβα τραγουδίστρια, ο διεθνής σταρ της Άντερλεχτ «αλλάζει» τα δεδομένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gold buzzer in Sarajevo #hmoschino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) στις

Ο 29χρονος Βόσνιος έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με την Καρλέουσα και τα οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Καρλέουσα: «Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς»

Βράνιες: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου…»

Καρλέουσα: «Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει»

Βράνιες: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω»

Τα μηνύματα συνοδεύτηκαν μάλιστα και από γυμνές φωτογραφίες της σέξι Καρλέουσα, η οποία φαίνεται να κάνει βίντεο κλήση γυμνή στον Βόσνιο, επικεντρώνοντας στα… επίμαχα σημεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Puss in boots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) σ

τις

 

Όσον αφορά στην αντίδραση της Καρλέουσα στις αποκαλύψεις, αλλά και στην πρόθεση του Βράνιες να κινηθεί δικαστικά εναντίον της;

Πέταξε με τις κόρες της, Νίκη και Αθηνά, για την Κίνα όπου αγωνίζεται ο σύζυγος της Ντούσκο Τόσιτς, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι «απλά κάνει ό,τι κάνει για να με εκδικηθεί γιατί δεν ήθελα να είμαι μαζί του».

Το βίντεο πάντως από την Ακρόπολη όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βράνιες προφανώς και δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μοντάζ…


Από την πλευρά της, η (νόμιμη) κυρία Βράνιες, η οποία γενικά αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, τηρεί σιγή ιχθύος.

Όχι όμως και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, η οποία δήλωσε: «Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση… Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα… Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι. Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων; Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκηπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ό,τι λέω με το γιο μου είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας ο Όγκνιεν, η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

👅

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) στις

 

Πώς άρχισαν όλα

Λίγο πριν από τις γιορτές ο επίσης ποδοσφαιριστής από τη Σερβία που αγωνίζεται πλέον στην κινεζική Κουανγκτσόου Ρ&Φ, Ντούσκο Τόσιτς, προσπαθούσε για αρκετές ημέρες να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, Καρλέουσα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός ταξίδεψε έτσι στο Βελιγράδι κι εκεί ανακάλυψε στο κινητό της Καρλέουσα «περίεργα» μηνύματα του Βράνιες. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, τα «έριξε» όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης χαρακτηρίζοντας τον ψυχοπαθή και υποστηρίζοντας πως η ίδια δεν είχε ποτέ ανταποκριθεί στα αλλεπάλληλα καλέσματα του.

Ο Τόσιτς τότε επικοινώνησε με τον Βράνιες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κακός χαμός, με τον Σέρβο να απειλεί το δεύτερο πως αν δεν σταματήσει να παρενοχλεί τη σύζυγο του θα του σπάσει τα πόδια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

👼🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) σ

τις

 

Τα σκανδαλοθηρικά Μέσα «μύρισαν» αμέσως… αίμα και κάπως έτσι ο Βράνιες αντιλήφθηκε ότι παρουσιάζεται ως ο «ψυχοπαθής που παρενοχλούσε τη διάσημη τραγουδίστρια». Και κάπως έτσι, έδωσε τη δική του εκδοχή με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instgram:

«Σε γνώρισα μέσα από το Ιnstagram πριν από δύο χρόνια όταν και άρχισαν όλα. Ανταλλάξαμε αριθμούς και αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Για δυο χρόνια τα ζήσαμε όλα με κοινά ταξίδια, όπως όταν ερχόσουν σε μένα στην Αθήνα και βλέπαμε διάφορα μέρη ή ακόμη και στο σπίτι σου. Δεν είμαι ψυχοπαθής όπως αυτή θέλει να με παρουσιάσει. Αυτή είναι κι αυτό περιμένω να παραδεχθεί. Δεν εκβίασα τίποτα και κανέναν. Όλα ήταν κανονισμένα κι από τις δύο πλευρές. Η κυρία Καρλέουσα κι ο κύριος Τόσιτς ψάχνουν να καλύψουν τα δικά τους λάθη μέσω εμού. Με στεναχωρεί πολύ που εμπλέκονται οι οικογένειες μας μέσα σε όλα αυτά, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πω την αλήθεια και να υποστηρίξω τον εαυτό μου», έγραψε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και ταυτόχρονα δημοσιοποίησε κάποιες από τις φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές καθώς και το βίντεο από την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη.

Και κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα χέρια της η Γελένα, η οποία με συνεχόμενες αναρτήσεις της στο Facebook (άλλες γυμνές φωτογραφίες και άλλες με τον Βόσνιο να κλαίει) ξεφτίλισε τον Βράνιες.

«Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου.

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ… Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του».

Τέλος άφησε και ένα κείμενο δείχνοντας το θυμό της: «Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ…».

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.