ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς τους

1 min read

Στην εκπομπή «Live News» του Νίκο Ευαγγελάτου βρέθηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, αποκαλύπτωντας μεταξύ άλλων το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από τη πλευρά της εκλιπούσας και στο σημείο όπου υπογράφει ο πιστοποιών γιατρός, δεν υπάρχει όνομα, παρά μόνο μία υπογραφή.

Η Ευγενία Κούτρα, αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη -τότε- γυναίκα απεβίωσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.