ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρώσος Α/ΓΕΕΔ για Σούδα: «Η ρωσική αεράμυνα εγγυάται την πλήρη καταστροφή των αμερικανικών βάσεων ανά τον πλανήτη»

1 min read

Ισχυρό «μήνυμα» απέστειλε προσωπικά ο Ρώσος αρχηγός στρατού ο αντιστράτηγος Valeriy Gerasimov στις  ΗΠΑ τονίζοντας ότι η ρωσική αεράμυνα είναι πανέτοιμη να «εξαφανίσει» οποιαδήποτε απειλή κατά της αχανούς χώρας …σημαδεύοντας φυσικά τις ΗΠΑ .  

Αυτό ήταν ουσιαστικά ένας ισχυρισμός ότι η Ρωσία είναι εξοπλισμένη  με  ό, τι απαιτείται  για να προστατευθεί από την αντιαεροπορική άμυνα των ΗΠΑ,  και ότι η Μόσχα θα μπορούσε να προκαλέσει στις αμερικανικές πολυάριθμες βάσεις  σε όλο τον κόσμο….. απίστευτα μεγάλες ζημιές  και απώλειες που οι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να αντέξουν, τονίζει σερβικό  δημοσίευμα .




Έτσι , προφανώς και η αμερικανική βάση στην Σούδα έχει «κλειδωθεί» στην μνήμη των συστημάτων των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων και σε ενδεχόμενη σύρραξη οι Ρώσοι θα την κτυπήσουν.

 Αυτό δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς και  ο Ρώσος αρχηγός στρατού, ειδικά μετά τις  δημοσιεύσεις στον ελληνικό τύπο στην πατρίδα μας,  περί επέκταση της ναυτικής βάσης στην Κρήτη και χρήσης του αεροδρομίου ,ότι  η Κρήτη  αποτελεί κύριο στόχο των Ρώσων στην ΝΑ .Μεσόγειο μαζί με τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο που έχουν άχτι στην Μόσχα .   

«Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα όπλα και πυραύλους σε ποσοστό επάνδρωσης  74% και είναι ικανές  να προκαλέσουν  «τρομερή  ζημιά» σε κάθε επιτιθέμενο», δήλωσε ο αντιστράτηγος Valeriy Gerasimov.

Ο επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε: «ότι υπάρχει ένας  θόλος αδιαπέραστος με ικανά αντιπυραυλικά συστήματα άμυνας ενάντια σε  κάθε επιβουλή».

Την δήλωσε έκανε ο ίδιος  κατά την σύνοδο του Υπουργείου Άμυνας όπου υπογράμμισε επίσης :

«Οι στρατηγικές μας πυρηνικές δυνάμεις είναι σε θέση να εγγυηθούν μια απίστευτων διαστάσεων  ζημιά σε κάθε επιτιθέμενο ….τονίζω… εγγυημένη ζημιά , που σημαίνει επίσης πως ότι και να διαθέτει ο αντίπαλος εμείς έχουμε το αντίδοτο».

Ο Γκερασίμοφ , τόνισε  ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και η ρωσική στρατιωτική βιομηχανία εργάζονται για την ενίσχυση του δυναμικού μάχης της ναυτικής συνιστώσας των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, δήλωσε ότι οι Στρατηγικές Πυρηνικές Δυνάμεις έχουν σε ποσοστό 82%  σύγχρονα υποβρύχια  και ότι οι δυνατότητες μάχης της Ρωσίας έχουν αυξηθεί στις θάλασσες κατά  50%.

Τα τελευταία χρόνια, αυτά τα υποβρύχια έχουν λάβει δε 102 νέους βαλλιστικούς πυραύλους.

Ο  Gerasimov επεσήμανε ότι η Ρωσία κατασκευάζει επί του παρόντος πέντε πυρηνοκίνητα  υποβρύχια  κλάσεως «Borej-A» , τα οποία δεν ανιχνεύουν εύκολα τα νατοϊκά συστήματα εντοπισμού υποβρύχιων στόχων.

Επίσης σύμφωνα  νέα στοιχεία 25.000 καινούργια άρματα μάχης,τεθωρακισμένα οχήματα όλων των τύπων,  4000 νέα αυτοκινούμενα πυροβόλα και πολλαπλούς εκτοξευτές MLRS παρέλαβε ο ρωσικός στρατός την 5ετία 2012-2017.

«Με λίγα λόγια οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις συγκροτούν μια πανίσχυρη συμβατική δύναμη μετά την πυρηνική πρωτοκαθεδρία που διαθέτει», δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός άμυνας Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.