ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρώσοι: Ο Πάιατ φταίει για όλα… σε ΔΥΟ πρόσωπα απαγορεύθηκε η είσοδος στη Ρωσία

1 min read

ο άρθρο για την Ελλάδα σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύσαμε νωρίτερα, πληροφορηθήκαμε ότι εμπλουτίστηκε και εμφανίστηκε με τίτλο «Η διαμάχη μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας σκηνοθετήθηκε από τον Αμερικανό πρεσβευτή»!

Τον Τζέφρι Πάιατ η ρωσική πλευρά τον έχει «στοχοποιημένο» από την εποχή που ήταν πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, όπου ανέπτυξε πλούσια δράση απόλυτα συμβατή με τις επιταγές του State Department και την αμερικανική πολιτική απέναντι στη χώρα, συνέπλευσε όμως με την περίοδο δραματικής επιδείνωσης των σχέσεων.

 

Επιστρέφοντας στη νέα έκδοση του άρθρου, ως πρόλογο έχει το ακόλουθο:

«Το διπλωματικό σκάνδαλο που υπονόμευσε τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, όπως αποδείχθηκε, ήταν καλά σκηνοθετημένο. Την οργάνωσή του διεύθυνε, προφανώς, προσωπικά ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Πάιατ. Γιατί οι ΗΠΑ παρεμποδίζουν τη διευθέτηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών – και με ποιες μεθόδους οργανώθηκε αυτή η προβοκάτσια;

 

Εν τω μεταξύ, η οικονομική – επιχειρηματική εφημερίδα Κομερσάντ (Commersant) κάνει λόγο για δύο στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που τους έχει απαγορευτεί η είσοδος στη Ρωσία – δηλαδή και άλλο πρόσωπο εκτός του Σακελλαρίου, άμεσου συνεργάτη του Νίκου Κοτζιά.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.