ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικό ΜΜΕ ”ξεπλένει” τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο! – ”Οι Τούρκοι υπερέχουν, δεν λειτούργησε η ελληνική αεράμυνα

1 min read

Σε ένα προσβλητικό άρθρο προχώρησε ρωσικό ΜΜΕ κατά της Ελλάδας. Από την μία ”ξεπλένει” τις τουρκικές προκλήσεις και από την άλλη, προσπαθεί να υποβαθμίσει την Ελληνικά ΠΑ!

Καλά θα κάνουν οι Ρώσοι να δουν τα χάλια τους, που ακόμα ”χαϊδεύουν” την Τουρκία, η οποία προμηθεύει την Ουκρανία με Bayraktar!

Η Ελληνική ΠΑ έχει την απόλυτη υπέροχη σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, ας ρωτήσουν οι Ρώσοι τους Τούρκους ”μπούφους”, θα τους πουν με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει στο Αιγαίο!

Αναλυτικά το άρθρο:

”Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό τουρκικό δημοσίευμα της Sabah, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία αποχώρησε από την άσκηση του ΝΑΤΟ «Tiger Meet» στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 22 Μαΐου. Η Αθήνα τονίζει ότι ακύρωσε την πρόσκληση στην Άγκυρα εξαιτίας των συνεχών παραβιάσεων από τουρκικά μαχητικά πάνω από ελληνικά νησιά.”

Η τουρκική αεροπορία κυριολεκτικά «έκοψε τον ελληνικό ουρανό» πάνω από το Αιγαίο. Τουρκικά μαχητικά έδειξαν όλες τους τις ικανότητες στην αερομαχία.

Το στρατιωτικό δυναμικό της Τουρκίας είναι ασύγκριτο με το ελληνικό. Ο ελληνικός στρατός, από την άλλη, ζει τις τελευταίες δεκαετίες στο καθεστώς μιας χαλαρής σιωπής.

Το θέμα με τις παραβιάσεις περιορίστηκε σε μια οργισμένη διαμαρτυρία που εξέφρασε στην τουρκική πλευρά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι Έλληνες δεν απογειώθηκαν. Ούτε η αεράμυνα τους λειτούργησε.

Από τη μια πλευρά, τόσο η Τουρκία όσο και η Ελλάδα είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Από την άλλη, ιστορικά εχθροί. Και ως εκ τούτου, για πολλά χρόνια δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το δικαίωμα στον ουρανό πάνω από την επιφάνεια του πλούσιου σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο Αιγαίο Πέλαγος. Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που οι «ορκισμένοι εταίροι» στα διαλείμματα μεταξύ ασκήσεων με τη μορφή χωρών του ΝΑΤΟ έχουν καθιερώσει καθημερινές περιπολίες στον εναέριο χώρο γύρω από τα «επίμαχα» ελληνικά νησιά. Στη διαδικασία της υπηρεσίας, οι πιλότοι μιμούνται αεροπορικές επιθέσεις ο ένας στον άλλο, απομακρύνονται από τη γραμμή επίθεσης την τελευταία στιγμή, δείχνοντας ο ένας στον άλλο άσεμνες χειρονομίες στον αέρα και πλημμυρίζοντας άσεμνες λέξεις στους αντιπάλους στον αέρα.

Επιπλέον, οι Έλληνες βρίζουν διακριτικά στα τούρκικα και οι Τούρκοι στα ελληνικά. Η επίθεση της Ελλάδας στην Τουρκία δεν ήρθε από το πουθενά. Οι περήφανοι Έλληνες έλαβαν ξεκάθαρα την εντολή από τον Αμερικανό. Και έμμεσα έπαιξαν κόντρα στη Ρωσία. Ωστόσο, αυτό είναι καθαρά στο στυλ της ελληνικής πολιτικής”, αναφέρει το Ρωσικό ΜΜΕ!

Το δημοσίευμα:

Πηγη directus

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.