ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικές δυνάμεις «βομβάρδισαν» βρετανικό αντιτορπιλικό – Είχε παραβιάσει τα εθνικά ύδατα της Ρωσίας

1 min read

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος εξαπέλυσε τέσσερις βόμβες στην πορεία του βρετανικού αντιτορπιλικού HMS Defender, ενώ περιπολικό σκάφος που ανήκε στην δύναμη της FSB (Εσωτερική ασφάλεια) έριξε προειδοποιητικές βολές σε ένα πρωτοφανούς έντασης πολεμικό επεισόδιο, που συνέβη στην Μαύρη Θάλασσα όταν το βρετανικό πολεμικό παραβίασε τα ρωσικά χωρικά ύδατα! 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, το βρετανικό αντιτορπιλικό που λειτουργούσε στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, στις 11:52 (τοπική ώρα) παραβίασε τα σύνορα και εισήλθε τρία χιλιόμετρα εντός των ρωσικών χωρικών υδάτων στην περιοχή του Cape Fiolent.

Σύμφωνα με τον στρατό, στο βρετανικό πολεμικό πλοίο έγινε προειδοποίηση για χρήση θανατηφόρας δύναμης εάν παραβίαζε τα σύνορα της Ρωσίας. Λέγεται ότι το πλοίο αγνόησε την προειδοποίηση.

Στις 12:06 και 12:08, ένα συνοριακό περιπολικό πλοίο έριξε προειδοποιητικά πυρά. Στις 12:19, ένα Su-24M πραγματοποίησε προειδοποιητικό βομβαρδισμό χρησιμοποιώντας 4 βόμβες OFAB-250 στο μονοπάτι κίνησης του HMS Defender, προστίθεται στην ανακοίνωση. Στις 12:23 οι συνδυασμένες ενέργειες του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και των συνοριακών δυνάμεων του FSB ανάγκασαν το HMS Defender να εγκαταλείψει τα χωρικά ύδατα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τι είναι οι βόμβες OFAB 250-270

Οι Fragmentation High Explosive Bomb 250-270 προορίζεται για καταστροφή στρατιωτικών-βιομηχανικών χώρων, σιδηροδρομικών διασταυρώσεων, εγκαταστάσεων πεδίου και προσωπικού σε ανοιχτό έδαφος καθώς και σε ελαφρά θωρακισμένα οχήματα και φορτηγά κατά τη διάρκεια  επίθεσης εντός της κύριας συγκέντρωσης.

Δημοσίευση στα Social Media