ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικά UAV βομβάρδισαν φιλότουρκες πολιτοφυλακές σε παράνομες εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου

1 min read

Οι τοποθεσίες παράνομης εξόρυξης πετρελαίου που συντηρούν και λειτουργούν φιλοτουρκικές ισλαμικές φατρίες δέχθηκαν σφοδρούς βομβαρδισμούς χθες το βράδυ, όταν άγνωστα αεροσκάφη, ύποπτα ως ρωσικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις στη βορειοανατολική εξοχή του Κυβερνείου του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με μια έκθεση από το Χαλέπι, τα ύποπτα ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν έντονα τις περιοχές λαθρεμπορίου πετρελαίου κοντά στην πόλη Αλ-Μπαμπ, με αποτέλεσμα την καταστροφή αρκετών εγκαταστάσεων σε τρεις διαδοχικές επιδρομές. Αυτά τα ύποπτα ρωσικά αεροσκάφη λέγεται ότι είχαν πετάξει σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από το χωριό Tarheen, προτού εξαπολύσουν μια ισχυρή επίθεση στις εγκαταστάσεις πετρελαίου των τουρκικών υποστηριζόμενων μαχητών στην ύπαιθρο του Al-Bab.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι επιδρομές προκάλεσαν σημαντική ζημιά στους χώρους λαθρεξόρυξης πετρελαίου, αλλά ακτιβιστές της αντιπολίτευσης δεν ανακοίνωσαν θύματα ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών. Αν και κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις, μια πηγή στην πόλη του Χαλέπι είπε στο Αl Masrad ότι οι επιθέσεις πιθανότατα πραγματοποιήθηκαν από Ρώσους, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς αυτούς τους χώρους στις περιοχές Al-Bab και Jarabulus.

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: almasradnews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.