ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία: Πούμα εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε σκυλί από τον λαιμό

1 min read

Ένα αρσενικό πούμα «εισέβαλε» στον κήπο σπιτιού στη Ρωσία και επιτέθηκε στον σκύλο της οικογενείας, τον οποίο είχε αρπάξει από τον λαιμό με τα δόντια του και τον κρατούσε για… οκτώ ολόκληρα λεπτά.

Οι ιδιοκτήτες είχαν τρομοκρατηθεί και δεν βρήκαν το θάρρος να βγουν έξω. Ένας άλλος σκύλος γάβγιζε επιθετικά στο πούμα, αλλά ήταν επίσης τρομαγμένος ώστε να επέμβει. Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού Kozino της Μόσχας, το ζώο το «έσκασε» από σπίτι πλουσίου σε κοντινή περιοχή, στην οποία κατοικούν διάσημοι Ρώσοι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης έφτασε μετά από μιάμιση ώρα στον κήπο της οικογενείας και κατάφερε να ακινητοποιήσει το πούμα με ηρεμιστικό. Ο σκύλος κατάφερε να επιβιώσει καθώς όπως φάνηκε αργότερα, σκοπός του σαρκοφάγου ήταν να… παίξει και όχι να επιτεθεί.

«Άκουσα τα σκυλιά μου να ουρλιάζουν. Όταν βγήκα έξω είδα ένα πούμα να κρατάει το ένα απ’ τα δύο με τα δόντια του. Τα έχασα» αναφέρει ο Alexey Mirankov, σπιτονοικοκύρης και αφεντικό των σκύλων.

«Όταν μπήκα μέσα στο σπίτι έβλεπα το πούμα να τρέχει έχοντας στο στόμα του τον σκύλο μου. Επί οκτώ λεπτά τον κρατούσε. Κάλεσα αμέσως την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης».

Οι ντόπιοι αντιδρούν σφοδρά και ζητούν να απαγορευτεί στους πλούσιους να κρατούν τέτοια επικίνδυνα ζώα ως κατοικίδια.

«Δεν είναι αστείο, ούτε χαριτωμένο. Μπορεί να σπάσει τον λαιμό ενός παιδιού ή ακόμη και ενός ενήλικα μέσα σ’ ένα λεπτό».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.