Ρωσία – Κίνα: Θα συζητήσουν για Βόρεια Κορέα – ΗΠΑ και άλλα διεθνή ζητήματα

Newskamatero

Όλα τα προβλήματα της διεθνούς ατζέντας θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η κατάσταση γύρω από τη Βόρεια Κορέα, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και άλλα διεθνή ζητήματα αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο.

«Οι συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ στις 11 Σπετεμβρίου θα λάβουν μέρος σε στενή μορφή, έπειτα θα υπάρξουν οι ρωσο-κινεζικές συνομιλίες και μετά θα υπάρξει ανακοίνωση για τα ΜΜΕ… Είναι προφανές ότι η συζήτηση γύρω από διεθνή ζητήματα θα κυριαρχήσει στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ. Δεν υπάρχουν μόνο εγχώρια προβλήματα, αλλά επίσης και η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο, όλα τα προβλήματα της διεθνούς ατζέντας, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και ούτω καθεξής», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιούρι Ουσακόφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο ηγέτες θα λάβουν μέρος στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη ρωσο-κινεζική διαπεριφερειακή συνεργασία και αργότερα θα έχουν γεύμα εργασίας.
onalert.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΒΟΜΒΑ: Ρωσία – ΗΠΑ κανονίζουν νέα συνάντηση Πούτιν – Τραμπ

Νέα συνάντηση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φαίνεται να ετοιμάζεται μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεκριμένα, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο κάποιων διεθνών συναντήσεων, όμως ακόμη δεν έχει συζητηθεί κάτι συγκεκριμένο. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας προς το παρόν δεν γίνεται προεργασία για μια τέτοια συνάντηση, αν και […]