ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία Η Συρία βομβάρδισε τους Τούρκους που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί

1 min read

Η ρωσική πλευρά έλαβε μέτρα για την κατάπαυση πυρός και για την μεταφορά τραυματιών και νεκρών στο έδαφος της Τουρκίας»

Καμία ανάμιξη με τον βομβαρδισμό των Τούρκων στρατιωτών δεν έχει η Ρωσία, όπως διατείνεται το Κρεμλίνο, καθώς τα χτυπήματα ήταν αφενός μεν αμιγώς συριακά, αφετέρου δε οι Τούρκοι δεν έπρεπε να είναι εκεί μιας και οι δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Ασαντ βομβάρδιζαν επιτιθέμενους τρομοκράτες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ρωσική πλευρά, βοήθησε να μεταφερθούν πίσω στην Τουρκία οι Τούρκοι.

Ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας

«Χθες, 27 Φεβρουαρίου οι τρομοκράτες της Χαγιάτ Ταχρίρ Ασ-Σαμ επιχείρησαν επίθεση στο συριακό στρατό στην περιοχή του οικισμού Μπεχούν. Οι Σύροι απάντησαν στα πυρά, πετυχαίνοντας και Τούρκους στρατιωτικούς, οι οποίοι είχαν λάβει θέσεις μάχης μαζί με τις τρομοκρατικές ομάδες. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής πλευράς, καμία μονάδα του τουρκικού στρατού δεν υπήρχε και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Μετά την πληροφορία ότι υπάρχουν θύματα μεταξύ Τούρκων στρατιωτικών, η ρωσική πλευρά έλαβε μέτρα για την κατάπαυση πυρός και για την μεταφορά τραυματιών και νεκρών στο έδαφος της Τουρκίας. Αεροπορία δεν χρησιμοποιήθηκε στην περιοχή του Μπεχούν.», υπογραμμίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.