ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία: Φραγή από Twitter λόγω «παράνομων» αναρτήσεων

1 min read

Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο σχετική δήλωση του επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής επικοινωνιών Roskomnadzor Βαντίμ Σουμπότιν.

Έτοιμη να μπλοκάρει σε ένα μήνα το Twitter φέρεται η Ρωσία αν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν απομακρύνει απαγορευμένο περιεχόμενο.

Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο σχετική δήλωση του επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής επικοινωνιών Roskomnadzor Βαντίμ Σουμπότιν. «Δώσαμε ένα μήνα και θα παρατηρούμε την αντίδραση της εταιρείας Twitter στο ζήτημα της απομάκρυνσης απαγορευμένου περιεχομένου. Μετά, ανάλογα με το πως θα ενεργήσει η διεύθυνση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, θα ληφθούν οι αποφάσεις», δήλωσε ο Σουμπότιν, προσθέτοντας ότι, «εάν το Twitter δεν εφαρμόσει τις απαιτήσεις της Roskomnadzor, τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, θα εξετάσουμε αντίστοιχα το ζήτημα του πλήρους αποκλεισμού του μέσου στην επικράτεια της Ρωσίας».

Ρωσία: Ο ίδιος προσέθεσε ότι, αν η εταιρεία εκπληρώσει τις απαιτήσεις αυτές, οι περιορισμοί θα αρθούν

Η Ρωσία την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει ότι επιβραδύνει την ταχύτητα του Twitter ως αντίποινα επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη να απομακρύνει απαγορευμένο περιεχόμενο. Τώρα απειλεί ευθέως να μπλοκάρει την αμερικανική αυτή πλατφόρμα, κλιμακώνοντας την διένεξη μεταξύ της Μόσχας και των αμερικανικών εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ρωσία:  Έρχεται η ακύρωση των tweets

Τις προηγούμενες ημέρες η γνωστή πλατφόρμα επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε μια επιλογή για την ακύρωση της δημοσίευσης ενός tweet ονόματι «undo send», αμέσως μετά την αποστολή του. Ένας εκπρόσωπος τύπου του κολοσσού, με έδρα την Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε πως δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη, αφότου μια αναλύτρια, η Τζέιν Μάντσουμ Γουόνγκ, αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία στο Twitter.

Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η συγκεκριμένη λειτουργία. Μια μπλε μπάρα θα μπορούσε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής του tweet, δίνοντας λίγα δευτερόλεπτα στον χρήστη να «ακυρώσει» το μήνυμά του, προτού εξαντληθεί το χρονόμετρο. Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές στην περίπτωση τροποποίησης, αφότου ένα μήνυμα έχει γίνει ήδη retweet, για παράδειγμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.