ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρολό κοτόπουλου με μπέικον και BBQ sauce, δοκίμασες;

1 min read

Σε περίπτωση βλάβης πατήστε τα εξής ψηφία: 1-6-6.

Αυτό που θα σου παρουσιάσουμε δεν είναι απλά ένα ρολό. Είναι το ρολό των ρολών. Λέγεται Bacon BBQ Chicken, αλλά ο τίτλος του είναι πολύ λιτός για να περιγράψει αυτό που πρεσβεύει. Ουσιαστικά μιλάμε για μισό κοτέτσι στην αγκαλιά 10 χοίρων aka 5 φιλέτα κοτόπουλο στήθος, τυλιγμένα από 20 φέτες μπέικον.

Και πώς φτιάχνεται αυτό το πράγμα, θα ρωτήσεις και δίκιο θα ‘χεις.

Λοιπόν:

Ανακατεύεις σε ένα μπολάκι από 1 κουτάλι της σούπας αλάτι, σκόνη σκόρδου, καπνιστή πάπρικα, σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη τσίλι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν και με το μείγμα καλύπτεις τα φιλέτα κοτόπουλου.

 

Κάνεις ένα διάλειμμα για να απλώσεις 20 φέτες μπέικον σε ένα πιρέξ και να βάλεις από πάνω τους τα δύο από τα πέντε φιλέτα. Ρίχνεις μισή κούπα μπάρμπεκιου σος, προσθέτεις 10 φέτες τυρί τσένταρ, βάζεις άλλο ένα φιλέτο, ρίχνεις κι άλλη σος. Έπειτα, προσθέτεις δύο πράσινες πιπεριές κομμένες και μισό κρεμμύδι σε φέτες. Ρίχνεις μερικές ακόμα φέτες τυρί τσένταρ και από πάνω βάζεις τα δύο τελευταία φιλέτα.

Όλο αυτό το σκεπάζεις με τις φέτες μπέικον που έχεις απλώσει και με ένα μεγάλο κομμάτι από αλουμινόχαρτο το βάζεις στον φούρνο να ψηθεί για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα; Μην κάνουμε σπόιλ. Δες το παρακάτω:   

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.