ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόδος : Με μηνύσεις απειλεί ο γυναικολόγος για τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

1 min read

Φειδωλός σε απαντήσεις και εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν σε βάρος του, τρεις -από τις πολλές- γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, ήταν σήμερα ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος – μαιευτήρας.

Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής πρόκειται αύριο να τον συνοδέψουν εκ νέου ενώπιον του Πταισματοδίκη για να εξεταστεί για ακόμη 5 μηνύσεις και σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατικής” θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Εκκρεμεί εξέταση για 12 ακόμα μηνύσεις

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η εξέτασή του για ακόμη 12 μηνύσεις που έχουν ενσωματωθεί σε μια τρίτη δικογραφία.

Συνολικά, σύμφωνα με τη “Δημοκρατική” έχουν ασκηθεί σε βάρος του 20 μηνύσεις, με την τελευταία από μια 25χρονη με καταγωγή από την Λέσβο που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της Χώρας μας, στην Ολλανδία.

Κινήθηκε η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και η αναφορά συσχετίστηκε με τις 19 μηνύσεις που έχουν υποβάλει οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.